ZAVRŠIO 1. ŽENSKI SAJAM

Hitovi: 620

Zadnji vikend u maju, glavni grad Bosne i Hercegovine bio je u znaku ženskog jedinstva.

U Sarajevskoj Skenderij u subotu 30.5. u 11 sati Donna Ares i dječji vrtić Višnjik službeno su otvorili prvi Ženski sajam, dvodnevni događaj održan pod generalnim pokroviteljstvom nove Opel Corse.

Na platou Skenderije održana je utrka „Najbrža štikla“ gdje su natjecateljice pokazali da im svakodnevna strka ne uzima ništa od šarma i stila, te da se u štiklama može biti iznad svih problema. U trčanju u štiklma okušao se i jedan muškarac a najbrže dame Azra Hannah Boydell, Amila Bilal i Ines Sandžaktarević osvojile su poklon bonove Astre i Borova u iznosima od 300, 200 i 100 KM, te poklon pakete Jane i Jogobelle.

Najveći interes muške publike privukla je modna revije kupaćih kostima PENTI. Najnovije kolekcije pokazali su US POLO, TOMMY HILFIGER, CHASHAREL, ATELIER SPOSA s brendovima PROVINAS i SHERRI HILL, ALMA RAS, MEXX, ASTRA i BOROVO. Dame su uživale i modnoj reviji muških odjela CESAR'S koje su kao i ženske nosili mankeni agencije Scuderia models by Džejla Glavović.

Predstava „ Ženski razgovori“ Hrvatskog kulturnog centra Nova Bila u režiji Amele Križanec ispričala je priču svevremenoj temi muško- ženskih odnosa.

Prvi Ženski sajam ugostio je „najnošeniju“ hrvatsku dizajnericu Aleksandru Dojčinović, koja je pokazala dio iz svoje posljednje kolekcije Lei Lou by Aleksandra Dojčinović.

U službenom dijelu programa nastupila je Lejla Šebić, koja je prezentirala vježbe za održavanje linije i potaknula dame na bavljenje sportom.

Sajam je posjetilo oko 8.000 dama a najsretnije su dobile vikend putovanje u hotel Termag, dar Opela, putovanje u Istambul na kompletan zdravstveni pregled u svjetski poznatu kliniku Acibadem te besplatan postupak umjetne oplodnje dar New Life-a i Ženskog sajma te druge poklone.

Pokazatelj uspjeha prvog ženskog sajma je oduševljenost ovim projektom od strane posjetitelja, medija i izlagača poticaj nam je da Ženski sajam postane tradicija.