moj tajni agent-sredstvo za čišćenje na ženskom sajmu

Hitovi: 211

Novi brend sredstava za čišćenje koji osvaja žensku populaciju! Kategorija sredstava za čišćenje je oduvijek bila monotona i bez ikakve interakcije sa krajnjim potrošačima.

Tu i tamo neki od već zastarjelih brendova izbaci po koju novu mirisnu notu, anatomski prilagodi bocu i promijeni boju prskalice. Potrošači u ovoj kategoriji su navikli na standardni dizajn i vrlo neprimjetne inovacije.

Moj Tajni Agent – sredstvo za čišćenje stakla i staklenih površina. Vrlo efikasno tekuće sredstvo za čišćenje svih staklenih površina, prozora, portala, staklenih ograda, ogledala, TV ekrana, autostakala i sl. U jednom potezu odstranjuje nečistoću i ostavlja staklene površine blistavo čistim i mirisnim. Jednostavan je za upotrebu, ne ostavlja tragove brisanja i nije ga potrebno ispirati!

Moj Tajni Agent – univerzalno sredstvo za čišćenje. Efikasna forumula koja učinkovito čisti prašinu, masne i uljane naslage kao i ostale nečistoće. Njegova višestruka namjena pomaže pri uklanjaju nečistoća u kuhinji, kupaonici, automobilima, na alatima, tkaninama, obući, namještaju i plastici. Jednostavan je za upotrebu, a što je najvažnije štedi vrijeme i novac!

Moj Tajni Agent – sredstvo za čišćenje pećnica. Moj Tajni Agent sredstvo za čišćenje pećnica odmašćuje zagorjele masne naslage i zaprljanja u pećnicama. Njegove aktivne komponente dubinski prodiru i otapaju zagorjele i masne mrlje. Idealan je za uklanjanje tvrdokornih mrlja sa pećnica, grilova, roštilja, napa i štednjaka!