O sajmu

Vječno je pitanje: „Šta žene žele“? Ženski sajam je događaj koji će dati odgovor na to „teško“ pitanje!

Moderan način života pred ženu stavlja brojne izazove – biti savršena kćerka studentica, žena, majka, domaćica, poslovna žena, prijateljica… Kako bi ispunila očekivanja žena redovno sebe, svoje interese i  želje zapostavlja i stavlja u drugi plan! Odlučili smo to promijeniti. Vrijeme je za dame! Ženski sajam jedinstveni je dvodnvni događaj u potpunosti posvećen ženi, njenom opuštanju, zabavi, druženju i upoznavanju s nečim novim.  Na sajmu će se predstaviti firme koje imaju proizvode i usluge namijenjene damama svih genracija iz oblasti zdravlja, ljepote, njege, mode, prehrane, sporta, tehnologije, putovanja, te ličnog razvoja i edukacije. Odlična je to prilika za sve koji imaju proizvode i usluge namijenjene ženi da iste predstave velikom broju dama te kroz direktan kontakt saznaju koje su njihove želje i potrebe.

Za ženu, Ženski sajam je mjesto na kojem će doznati sve o njezi lica i tijela te isprobati razne proizvode za očuvanje mladolikog izgleda. Od najboljih frizera doznati o najnovijim trendovima iz svijeta kose a od vizažista naučiti kako šminkom postići izgled lica s naslovnica. O zdravoj prehrani i važnosti kretanja govorit će instruktori fitnesa i nutricionisti. Uvaženi plastični kirurzi, dermatolozi, psiholozi i stručnjaci iz područja ženskog zdravlja savjetovati će na što treba obratiti pažnju kako bi sačuvali ljepotu, zdravlje i umanjili svakodnevni stres. Dame će imati priliku isprobati i najnovija tehnološka dostignuća koja su jedan od najvećih saveznika moderne žene u obavljanju svakodnevnih poslova a bit će tu i savjetnici za osiguranje i financije.

Moda i modni dodaci u vrhu su zanimanja svake dame te će u skladu s tim Ženski sajam kroz modne revije predstaviti najbolje domaće ali i svjetske modne brandove. Festivalski dio sajma pod nazivom „Žena za sva vremena“ pružit će nezaboravne trenutke zabave i druženja uz bogate poklone izlagača, partnera i sponzora sajma, druženje s poznatim osobama, takmičenja uz pjesmu i ples, predstave, izbor za najbržu štiklu, proglašenje žene godine, kuhanje i drugo.

Ostavite brige i obveze i bar jedan vikend u godini posvetite samo sebi, isprobajte nešto novo, saznajte nešto više, opuste se i zabavite te uštedite kupujući po diskontnim cijenama. Uzmite prijateljicu pod ruku i dođite da se družimo!